Aug 9, 2014

Pointer Keseluruhan ke IPTA - Lepasan Matrikulasi Part III (FULL)


Okay, sebelum kita bebel-bebel panjang, kita nak say sorry sebab terlaluuuuuuuuuuuuuu banyak emel, inbox di page tentang Pointer ke IPTA semua ni haa.. Ramai yang nak keseluruhan Pointer ni, tapi mostly kita tak sempat nak bagi satu satu... **Jenuhhhhhh cheq :')

Actually u olls dah baca belom entry (Link Mesti Baca) ? Sebelum adik-adik, akak-akak, abang-abang dan semua semui ibu bapa mahupun kenalan atau tidak, baca dulu entry 'Link Mesti Baca' itu sebelum tuduh kita bukan-bukan taw.. Kita pon ada benda yang kita mesti dahulukan sebelum lain-lain. So, harap pembaca blog faham okay...  Sedih i ollssss... Sobbbbbssss ^.^



Okay now, kita dah janji paling cepat entry Pointer Keseluruhan IPTA paling cepat boleh buat July kan? Itu paling cepattt.. Ni, dah masuk Ogos, kira okay lah kaaaaaaaaaaaannnn..

Nah, entry yang anda semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa naaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkk ! ^__^


**Pasni jangan tanya lagi, "hakak, emel adik Pointer Keseluruhan Ke IPTA bla bla bla,,, nampaaaakkk sangaaaaaaaat taw dik tak baca entry kitaaaaaaaaaaa... Kita penat2 bebel panjang2 dan habis masa berjam - jam nak buat entry special niiiiii.. Lagi kita sedihhhhhhhhh kalau adik2 mintak lagi... You get it right ^_^


So, rajin-rajin pi kat link kiri sebelah atas taip je (contoh) - ' Pointer Ke IPTA ' , atau apa entry yang adik nak.. Jangan taip bukan2 plak. Entry kita suma suci dan bersih.. Lolllllllllsssssssssss


Now, I will give all of you 'Pointer Keseluruhan Ke IPTA' - Lepasan Matrikulasi Part III... Ready ker belom???












Before that, bear in minds yang kita  kasik ni yang bertahun2 lepas punya.. Sudah lama taw.. Just nak bagitahu sekarang cutting pointer makin tinggi, so ni boleh jadi sebagai rujukan saja hokay! :)

**Sebab ada yang emel mintak yang latest kemasukan 2013 lah, 2014 lah.. 2011 ke, sumer takde.. So, ini lagi lama.. maybe 5-6 or 6-7 years yang lalu.. :) :)






























Btw ada Part II dan Part 1 (UKM)

Sebagai balasan, kita tak mintak banyak, like la page kita  CekelatmanihBlogs dan boleh follow blog kita by emel.. TQ ^_^

**Kejujuran anda amat dihargai.. Salam Kosong -kosong eh.. Masih mood hari raya kannn.. Kita dah tak rasa mood raya pasal nak kena fikir banyak benda balik ni haaaaaa.... Tesis dan certain subject I need to care for now.. Huhuhu  Dugaan betul...

Good Luck pada adik-adik yang bakal menyambung belajar di IPTA atau di mana-mana sahaja.. ^_^

2 comments:

  1. KECIK LA... TK NMPK .. NAK BAGI BAGI LA BETUL BTUL .. ELEEHHHH

    ReplyDelete
  2. Logo tu alih ckt. Pstu nk unisza ngn umt

    ReplyDelete