Aug 28, 2014

Produk Legacy Secret

Sekarang semua orang sibuk nak mencari supplemen untuk diri memasing kan? Dengan lambakan produk di pasaran, tak tahu nak pilih yang mana ker? Pastu dah berlambak, takut ada pula yang tiruan? ye laa.. Nanti yang tiruan akan mendapatkan kesan sampingan yang tak diingini plak ye tak ??

So, kali ini acik nak bagitaw produk dari Legacy Secret. Kalau sebut, korang mesti pernah dengar kan? Antara produknya adalah


~ Harum Malam (Pernah dengar kan? Hehe :) )

~ Secret Laxing

~ Dan banyaaaaakk lagi.. Refer gambar2 dibawah yang bakal menyusul .. Keh keh




Jom kita nak bagitaw macammana nak taw yang ori ataupun fake.. Mestilah ada beza..

Jom kita bagitaw step yang mudah... semudah makan cendoi sllurrpp sluurrpp.. (Haih, teringin cendol pulokkk :P )

Step 1

\
Tengok kod bar kat botol tu.. Pastu follow step 



Dah terbalik? 15 darjah je hokay..  Camna nak taw berapa darjah (degree) aku cadangkan guna protractor.. Keh keh.. Lawaaaakkk jer.. Kita boleh agak laah, kalau dah nampak kod tersembunyi 'LS' tu kira dah ok :)

 Step 2


Nak taw ori ke tak, hah ni ha... Yang ori haruslah ber 3D. Rasa efek gittttuuu





Step 3

 Pastu, boleh check melalui aplikasi we chat jugak taw.... Wahhh.. Kerrrlaaaaaaasssssssssss.. Semua dihujung jari je sekarang ^^


Scan QR code





 Last sekali, keluarlah segala maklumat yang berdaftar pasal produk





Ni gambar paling jelaaaaaaasss untuk bezakan yang ori dan fake!



Ni lagi senang, apa yang kita bebel kat atas, dah tercatat dekat gambar. Follow je step yang mudah macam ape? Macam makan cendol.. Sllurrpp sllurrpp ^..^











Then, kalau korang nak taw info lanjut, lelaju tanya maklumat seperti di bawah ok :)


Website Legacy Secret

Btw, i ollss dah makan yang Secret Laxing. haruslaah makan ye.. Nak maintain berat badaaaaann gitttttuuuu... Hihi

Rasa? Rasanya masam2 manis sket.. Aku rasa macam ribena campur asam sket.. Sedaapp.. Macam minum kordial ok ^.^



12 ml banyak mane erk? Sesudu kah? Eh banyak lagi laaaaaaahhhh


Kebaikan Secret Laxing ni banyak taw.. Meh nak list out :-

       Membakar kalori lebih berganda

       Meningkatkan metabolisme

       Meningkatkan tenaga dengan membakar lemak dalam badan 


       Mengecilkan saiz badan


 Tapi, ingat yaa.. Ada tips yang perlu diambil kira sebelum mengamalkan Secret Laxing antaranya adalah :

       Jangan makan lebih dari yang dianjurkan.

       Dilarang makan oleh ibu hamil dan menyusui.

       Sesuai dimakan dari umur 18 – 50 tahun.

       Hindari minuman bersoda dan minuman beralkohol, kerana akan mengurangkan efek produk.


       Perbanyak minum air putih dan buah untuk melancarkan sistem metabolisme tubuh dan meningkatkan kerja suplemen ini.




Last but not least, minumlah supplemen untuk kesihatan bersame!!! Yeahhhhhhh









Salam Mauduitka... Eh, Salam Merdeka! Hehehehehe :D

8 comments:

  1. Wah...nampak menarik sangat....apa rasanya tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang saya cuba Secret Laxing.. Rasa masam2 manis sikit.. Macam ribena campur asam gituu.. Kepekatan macam kordial.. Hehe.. Cubalah try ^^

      Delete
  2. Ramai blogger duk review pasal produk ni.. Mesti cuba nih! ^__^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harusss Sis.. Cuba rasa masam2 Manis gituuu.. sweet sour ^_^

      Delete
  3. No wonderlah akak tgk, berseri je :-)

    ReplyDelete