Aug 31, 2014

GIVEAWAY: JUBAH DRESS CANTIK BY ARIESCAPE SHOPPE

http://ariescape.blogspot.com/2014/08/giveaway-jubah-dress-cantik-by.html

Cantik kan dress dari Ariescape Shoppe ni ???

Bestnya kalau dapattttttttt.. wink wink >_<

Sebab PERTAMA Aku rasa aku layak menang dress dari Ariescape Shoppe ni se  bab aku volunteer nak jadi model Ariescape Shoppe (sehariaaaannn) ni dengan memakai dress yang diberikan.
Layak tak aku jadik model ?? Kekekekeke..


Plus, selain dari dress dari Ariescape, owner dia baik hati dan sweeeeeeeetttt gittuuu sebab siap bagi pilihan untuk memilih warna dress berdasarkan citarasa masing - masing. 


Sebab terakhir, nama pon dress, haruslah sesuai dipakai bila2 masa sahaja.. Majlis? Event ? Sambut Birthday? Kenduri Kendara? Open house? HouseWarming? 

Dan macam2 lagii laahh.. Semua sesuai kannnnnnnnnnnnnnnnn =D




Jadik tunggu apa lagi? Mari join beramai2 untuk dapat dress ohsem dan cantikkkkkk niiii...

Rezeki anda2 semua, mana tahu kaaaannn?? 

Hope 'my rezeki' juga for this giveaway ^__^


Nakkk join tak? Pergi klik banner (gambar di atas)





Dateline : 30 September 2014 



6 comments:

  1. all the best ya!


    #89

    insya allah...tegur2 jg la sy ya... ;-)

    ReplyDelete
  2. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/mega-giveaway-anak-merdeka-malaysia.html(16/9)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/giveaway-jubah-dress-cantik-by.html (30sept)

    ReplyDelete
  3. http://kumahuitu.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    GIVEAWAY YG PALING MERIAH DENGAN HADIAH (BESTNYA)
    JANGAN LEPASKAN PELUANG ..(CEPAT2 SERTAINYA)
    PATUHI TERMA DAN SYARAT... (LIKE JGN TAK LIKE)
    GOOD LUCK SEMUA :)

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan.. :)

    hai.. saya dari segmen yang sama.. :) good luck sis!

    http://qaseh-delima.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan dari saya... terima kasih kerana menyertai Giveaway by Ariescape Shoppe. PM page untuk claim hadiah sagu hati ye... =)

    done follow your blog... =)

    ReplyDelete