Aug 27, 2014

Nuffnang 'Open House Raya 2014'

Hai semua... Tahun ni best aahh! Sebab dah start dapat invitation dari nuffnang taw.  Kalau Ikutkan ni baru event yang kedua yang aku dapat join.. Thanks nuffnang for the invitation dan buat open house ala-ala English style ni.. B-)

Masa mula2 dapat invitation, macam excited Nye alahai... Tak payah cakap laa..
Pastu fikir, Ish nanti awkward tak aku kat sana.. Ye la.. Blogger baru nak bertapak.. Baru je start blogging last year.. Huhuhu...


But, I confident with myself. Kat situ lah nak kenal2 blogger2 and nak mingle dengan semua.. Ecececehh..

Tiba hari kejadian, aku pon pergi.. Of course berteman.. Segan (Malu) taw kalau nak pergi sorang bagai.. :-P



Jom lah tengok gambar yang ada di Sekitar open house.. Makanan paling best! Kambing golek.. Memang golek lahh nak makan banyak2.. Hee..
With hot mama, Namee.. Thank you, awak sporting sgt  ^^









Wink wink


With mother to be, Yuyu.. Nanti baby mesti comel,  excitednya kite :D



Orangeeeeeeeee ^^



Adam mesti tengah cari mama dia time nihh.. Hihi



Ceh ceh.. Dekat blog namee ada gambar tikah ni.. Gi cepat terjah
Caption 'Adam dengan kekasihnya' .. Pewwittt tiqohss





Bergambar dengan amoi yg jaga wow! Phtobooth~ :D

eceh ceh ceh.. AmbiPur #JomRefresh


Dengan Banner wajib even sipi2 je dapat.. Kekekeke



Wajib tulis di moment wall ^__^



Thanks U mobilefor the 'Buah Tangan' :D


Namee, yuyu! Kita snap gambar awak time nii.. Takpe kan?? Hihihi


Awesome?? ^..^

Ceh ceh :D


Excited dapat rasa masakan Kak Fillanie =D



Hah, Dapat payung dari nuffnang jugaakkk.. Yeay! Pasal buat wish hari raya.. Video life ^^


Last but not least, thanks nuffnang for invitation and thanks to all sponsorship.. Tanpa penaja, x ohsem lah event raya niiii.. Hihihi


Special Thanks to :

Nuffnang

U-mobile

Wow Photobooth

Ambi Pur (P&G)

Carama

4 comments:

  1. Banyaknya dapat gift.. Hehe.. Perasa hari tu tapi nak tegur tak tau nama lagi masa tu.. Ni baru tau.. Hehe,.. =)
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi.. Ye ke? Kita pon.. Jadik malu alah baru nak mix around dengan bloggers.. ^_^
      Takpe2.. Lepas ni event nuffnang, kalau jumpe,, kita tegur2 ye sis.. ^_^

      Delete
  2. Akak dpt jemputan tp perlu follow insta bagai pastu ada task yg perlu so malas nk join pastu hanya 200 yg bertuah akan terpilih huhu

    ReplyDelete
  3. Huhu.. Ye kak.. Kena folliw ig nuffnang je.. Then share pict raya nuffnang.. Pastu next step, dpt lah invitation.. Xpe kak.. Next time ad event nuffnang lg, klu ad rezeki bkey la jmpe.. Nak Akak share pglmn travel Akak yg bnyk2 tu
    :)

    ReplyDelete