May 11, 2014

Vendeur Festival 1.0




Hello! Kita dapat pergi vendeur festival.. Semalam dah tengok instashop / ig vendeur festival sendiri.. 

Tu yang rasa semangat.. Dari last week semangat nak heret kak aku pergi.. Kemain kak aku, Kata nak saving, tapi beli sama gagan(banyak) jugak ngan aku.. Tak pon lebih lagi.. -.-'
Overall ok..

Jumpa banyak jugak public figure macam leuniey Natasha,  apek (KFC)kat booth dia, yuyu zulaikha ngan husband dia kat entrance, mak neelofa, dan ramai lagi.. Tapi jangan harap nak dapat selfie.. Crowd macam gila! Ahahahaha.. 

Tujuan aku tercapai nak carik shawl untuk raya Nanti..Kemain dah ada baju raya.. -.-

Shawl biasa je.. Plain shawl.. Hihihi.. Best!  Memang best.. Selain daripada shawl, monopod yang Sekian lama nak pon, dah beli.. Lepas ni beli shutter plak kottt.. :-P


Jom Vendeur Festival.. ^^










Ni lah antara barang yang sempat grab! 











7 comments:

  1. wahhhh ramainya crowd dia...!
    tahniah! dpt dah beli ape yg di cita,
    kalau akak nak pegi situ ni, dgn nak heret anak-anak ke sini.. memang TIDAK le..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agak laa.. Tapi best Akak! Ihhi.. Kalau yang ada anak2 kecik, duduk kat bahagian atas stadium .. Macam abang saya, dia jaga anak2 dia.. K.ipar sopink dengan jayanya.. Perempuan dengan sale tiada terpisah.. -.-
      Hihihihihi...

      Delete
  2. Salam Achik..terimak asih follow blog akak JM...baru hari ni sempat singgah sini...salam kenal kembali..i'm follow u back :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome akak JM :) thanks! I do <3 to travel.. Your blog really encourage me to travel around the world.. Tapi saya just travel dalam Malaysia je, bajet student full time.. Nanti dah ada income, insyaAllah, nak jugak jalan jauh2.. Hehe

      Delete
  3. wow so crowded!
    but It must must gonna be fun, right?

    g-carinoo.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.. But sooo excited to go! Ehhe..
      Can't wait for vendeur festival 2.0 after diz.. :-D

      Delete
  4. Semalam pergi vendeur festival jugak 4.0.. di persada jb.tapi rasa ye tak semeriah di kl. :)

    salam kenal dear & jemput ke blog nana

    ReplyDelete