May 25, 2014

Annual Dinner (Masquerade)

Hello everybadeh! (gaya minion plishhh!) Ahah.. Pengaruh teruk tengok anak menakan (anak buah) dok maen game tuu.. Habes phone suma orang nak kena ada game tuh.. -.-


Actually, nak bagitahu semalam annual dinner dekat kolej kediaman i olss.. Tema sangatlah gempak! Orang tak dapat detect muka kita gittoohh..

BurhaneseChronicleMasquerade



Tapi, sebenarnya tak best cuma dah tak ramai kawan2 dah macam dulu, macam dinner lepas
 (sophisticated red) yang ramai sangaaaaaaat ! Diorang dah alumni sekarang.. I olss belomm.. Hehekss..


Ok, lets take a deep breath and see the masquerade picture with full oh happiness hokay! ;)



Masquerade






Me and just only my closedfriend (same block) that left in Burhan.. 

Attire :
My top from dreemika
Shawl : Alhumaira Contemporary (betsy shawl)
Boots : Lee Sandee
Sling Bag : Sembonia (my mum punya, eheh :))



till then, selamat berdinner bagi kolej2 kediaman yang belum dinner.. Jangan lupa, tesis kena hantar and dah nak final exam ok! (Saja ingat and TEKANKAN pelajar final year!) =P

2 comments: