May 7, 2014

Finally found 'cute' Sony casing

Heyyo! Mulalah nak bagitaw benda excited dan pestime pulak I olls jumpa! Ingat tak post (susahnya nak carik casing sony!) ini? Sedih..Lebih 6 bulan dok Pakai casing 'skema' jer.. Ye laa.. Certain kawan aku cakap, 'its ok acik, Sony dah cantik even without cover.. Betul2 petak.. ' Cantik apa, betul2 segiempat'
Macam tu lah antara Ayat kawan2 cheq!

Itulah salah 1 sebab aku tak suka.. Takde casing yang menarik hati.. ;(

Masa mula2 beli dulu, asyik fikir nak camera cantik, konon2 taraf dslr tak payah edit, plus boleh masuk air. Jadiknya bley la berselfie.. Kih kih kih.. So, Sony Xperia Z yang tengah hot time tu lah yang menepati citarasa..
4-5 bulan Pakai, asyik mencarik je casing yang menawan kalbu.. Balik2 jumpe yang jenis biasa..
Too common!
Sedih taw I ollsss..


Til one day, aku terjumpa dan ask salesgirl tu, betul ke ni casing tuk Sony Xperia Z? Berulang-ulang kali aku tanya.. Teruja plus tak percaya!
Hihihi.. Btw, itu je lah nak cakap, dah jumpa casing Sony yang setanding juga dengan phone jenama lain.. Last but not least, dah rasa tak menyesal beli Sony.. Pasal dah jumpa casing comel dan ala2 gegurl cket.. -.-'
Comel tak kite? Ahakss





Eh! Ni bukan casing.. tapi bantal baru.. -.-







Jom.. tengok casing sony.. Speechless dan hemoih sampai sekarang okay -.-'









1 comment: