Mar 6, 2014

Why Sony hard to find the casing?

Berbulan2 lamanya mencarik.. Padahal dah lebih setengah tahun dah pakai.. Yer.. Percayalah.. Casing sony sangat susaaaahhh untuk dicarik.. Nak carik yang biasa pon tak banyak design, inikan pula nak yang trendy, marvellous, speechless suma! Kadang2 terfikir macam nak meniaga casing sony.. Gittooo kau sekali.. Bukan main lagi cita-cita.. Tapi takde seni pulaakk.. Idea jr banyak mencurah2 kat fikiran ni haaa.. Menyesal beli? Menyesal sikit je la sebab payah carik casing.. Kesian Z saya.. Tapi suka dengan sony pasal camera dia 860x lagi cantik.. Ekekeke.. Nak2 phone aku boleh masuk air.. Bukan main riak aku depan abang kak aku.. Ye laa.. Macam ni haa.. Anak buah aku mandi bley amek gambar dalam pool.. Danish tengok pon teruja pasal phone mamachu (maksu) die ley masuk air.. Bukan main pose sakan! Kang kalau die buat kat phone umi abah die,, aku tak tanggung! Hahahahaha.. Habis aku plak kene marah nanti -.-

Antara 2-3 gambar yang sempat snap dalam air..


1 je terkilan sebab sony,, susah nak carik casing.. Aku nak cari casing bertali macam beg tu (Macam kat bawah ni haa). Tapi jangan haraplah.. Puas sudah instagram casing aku terjah, rata-ratanya tiada untuk sony! So, kalau siapa yang ada atau tahu kat mana boleh carik casing sony bolehlah beritahu yer..

I'm really appreciate that.. ;-)











No comments:

Post a Comment