Jul 15, 2014

Vendeur Festival 2.0

Ehemm.. Kali ini lagi havoc ya u ollsss.. Baru je beberapa hari lepas pergi taw..
Ingatkan aku pernah buat entry  (Vendeur-festival-1.0

Semua butik online bergabung melatopsss kebabomm! Duit pon harus lahhh mesti menangehhh! 
Btw, kali ini lebih selesa, pasal ada aircond ya.. Buat di matrade.. Tapi a little bit tired coz tak bley nak minum ayaq.. Keh keh.. Puasaaa kannn.. ^..^

So, even tak banyak shopping, benda yang takde dalam list pon terbeli juga taw... HaIshhh..



Memang full space laaa.. Tapi aku pergi 1st day.. Ok je.. Parking dekat jeee :D

So, selfie sedas dalam keta : Jammed kan.. Keh keh.....




Tengok neelofa dukung baby, cam sweet sangat. And gambaq budak (sebelah kiri atas) mencuit hati kakakss yang tersadai di main entrance setelah penat window shopping! Hahaha



Gambar di banner harusssss ambekkk! :D



Acah2 model ye sis ni.. Keh keh.. Lawa la shawl bawal ni, lain dari lain.. (y)

Dah berapa dah you ada? Buat koleksi.. Aku pon terpengaruh beli jugeksss.. Adoiii



Cuba teka siapa dalam gambaq?? 


Layak tak jadik model? (Tak cukup inci? ) Hahaha.. Angan2 :P





K bye.. Posa jangan tak posa.. Dah masuk pertengahan ramadan, alhamdulillah... :D


No comments:

Post a Comment