Jul 4, 2014

2014: Ramadan dan world cup (live tengok online)

Eh hallooo.. Salam 6 ramadan. Sekejap je kan masa berlalu. Esok dah seminggu puasa dah.. Mari perbanyakkan amal ibadah, dan paling penting solat tarawikh. 1 tahun ada sekali je taw. Rugi bagi Siapa yang tinggalkannya.. Kalau buat hari2 dalam sebulan, kira bagus sangat lah tuu.. Aku pon setiap tahun, dalam Ramadan mesti ada ter 'miss' tarawikh. Bukan sebab 'cuti', tapi kadang2 persiapan nak Menyambut hari lebaran. Rugi kan? Tu kes tahun2 lpas la tu... :-o

Tahun ni Azam baru, taknak tinggal tarawikh, even kalau tak berjemaah nak buat sendiri.. (Alhamdulillah, setakat ini, tak miss lagi) Kecuali kalau 'Allah bagi cuti'. Kalau yang tu, bukan takat tarawikh, puasa pon xbley.. Hihi........
Hah, btw, tahu kan skunk tengah world cup! Aduyaiiii.. 
Game malam ni best sangatttt! 
Btw, pasukan Feveret ada lawan malam esok bukan hari ini..  The only jersey yang tinggal selepas 2 lagi jersey, sudah gulung tikar balik negara masing2.. Homaiiiii :-P






Kita sokong argentina .. Hope sangat argentina masuk final! Jersey dah ada woii.. Yang 4 tahun lepas punya... Kakakakakakka... :P


Hah, btw, sapa nak tengok onilne, type je kat google 'firstrowseat'. Dapatlah tengok online dengan live.


Selamat menonton

P/S : Jangan lupa tarawikh dulu naaaa.. ^__^


No comments:

Post a Comment