Jul 24, 2014

Logo blog : bufy achik B-)

Hai.. Dah berapa ramadan ye kita puasa? Xsampai 3-4 hari dah kan nak raya.. ;-)

Semoga bertemu ramadan pada tahun hadapan pula, insyaAllah.. 

Ni kita nak bagitaw ni, blog kita dah ada logo baru.. Dah lama taw teringin nak buatt..

Hee.. Cantik tak u ollss? Gambaq kucin (kucing) kita taw.. Bufy (buffy) warna hitam putih. Finally dapat jugak citarasa yang puas hati..

Aku design sendiri? Memang tak lah.. Aku ni tak berapa kreatif.. Aku bagi idea pada designer ni, tak sangka plak diadapat serap apa aku nak.. Siap bagi gambaq kucin aku taw... Hee.. Thanks taw amy.. 

Dah la aku banyak songeh, designer ni Layan je kehendak aku.. Wihhhuuuu..

So, kalau korang nak pergi wassep sis amy cepat.. 

0173211042 

Dia buat sampai kita puas hati.. Harga pon berpatutan B-)

2 comments:

  1. Cantik logo tu kat mana achik letak x nampak pun dlm blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis JM.. Tak letak lagi pon kat header.. Letak kat picture setiap entry yg post je dlu.. Heee.. ^_^

      Delete