Jul 5, 2014

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

Selamat berpuasa ya..

Sekejap je kan dah seminggu dah puasa. Eh, korang tahu tak Nile ada buat giveaway, plus nak kasi duit raya plak tuuu.. $_$


Beberapa bulan lepas, dah usha website nile.. Barang-barangnya murah sangaattt. Dah lah murah, cantik pulak tuu.. Sempat lah aku grab heels satu. Konon nak pakai sempena konvo nanti. Awal taw beli... ^__^


Kali ini, meh laa join segmen Nile buat, mana taw dapat duit raya dari Nile ni, boleh beli persiapan raya pulaaaaakkk kaaann.. Hehe..






Kalaulah dapat RM300 duit raya dari Nile, (tengok nii, kita nak senarai untuk beli apa)

1. Nak beli tiket balik rayaaaaaaaaaaaa.. ^.^ (RM 30-40)


2. Nak belanja family berbuka puasa (RM50)


3. Nak sedekah dekat orang-orang miskin atau kurang upaya @ golongan yang memerlukan..
 (amoun dirahsiakan)

4. Sediakan duit raya untuk anak2 buah (Mesti diorang suka) (RM30)


5. Nak beli kasut raya, bags dan purse dari Nile  (bajet : RM 100) ^_^  


6. Nak beli barang kelengkapan untuk buat kuih raya, ringan sikit beban adik beradik yang dah kerja, hehe (RM 20- 30) (sebelum ini, tak bagi, biasalah student, kakakakaka)


7. Selebihnya, boleh tak nak beli dress atau jubah? For the second day hari raya.. Wihhhhuuu (Bajet RM 40-50) (Nile mesti ada harga murah dan baju letoppppss) Yeayyyyy! >_<



Sooooo, tunggu apa lagi, jom join contest dari nile nihhhh! Dapat RM300 boleh buat macam2... ^_^






Pernah alami senggugut? Sakit teruk tak? Jom ketahui punca senggugut supaya boleh kawal pada masa hadapan...

No comments:

Post a Comment