May 11, 2013

SEGMEN : UCAPANKU UNTUKMU IBU

hEY, segmen again! I'm new blogger, so kena banyak tahu dan join banyak aktiviti ni okess. Korang yang rasa masa 'terlebih' luang macam aku ni bley lah join segmen oleh sis ayu kite nihh~ 10s bagi peluang ye sis >_<

Inilah peluang anda untuk dedikasi pada ibu anda ikhlas dari lubuk hati yang dalam, cewwaahh ^.^



klik SINI

Ibu, tika aku menangis, 
kau memujuk aku.
tika aku sedih,
 kau mententeramkan aku.
 tika aku berduka,
kau memberikan semangat!
Aku tahu kau ingin aku berjaya,
berjaya dalam erti kata sebenar,
mengejar ilmu dunia,
disamping tidak lupa ilmu akhirat.
Akhir kata,


 kau lah satu-satunya insan pendorong dan pembakar semangat buatku selama ini. 


You Born To Be The Best among the children, proud of you mum!

>______<

3 comments:

  1. tq ye sudi join segmen ayu... ayu terima walaupun awak letak link kat tmpat chat...sepatutnye letakkan komen entry segmen..hehehe...takpe2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. nampak sgt kan, memang baru belajar nih..mihihihi.. *kantoi tak reti, nanti saya tnya kawan saya. Macam2 saya kene explore nih.. btw 10s.. (malu) >_<

      Delete
  2. done follow. dari segmen yg sama

    http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/segmen-ucapanku-untukmu-ibu.html

    ReplyDelete