Jan 24, 2015

New Life Begin

Hai, So sorry to all that emailed me but I didn't reply.

BUT, I dah ada life baru chuollss..

Ni masa training, sempat gi skybridge.. Yuhuuuuuuuu



Life orang bekerja. Hikkss.. Rindunya nak TULIS blog. Sangatttttttttt..

Tengok Disember 2014 takde langsung entry yang update.. Wuaaaaaaaa.. Sedihnyaaaaaa.. Tak tercapai hasrat untuk setiap tahun meningkat entry.. Huhuhuhuuuuuuuuu..

Banyak yang kita 'hutang' kan? Entry Convo Part II pon takde ? Sabah Part II pon takde..

Doakan lah kita dapat phone / tab / Ipad baru. Entah gaji ke berapa pulak dapat beli. Sebab sekarang tengah fikir nak macam2.. Hee..


kereta, rumah, phone, tablet, ipad, beg, jam, kasutttttt, suma naaaaaaaaaaaaaaakkkkkkk.. -.-'



Btw, again I want to say sorry bagi sesiapa yang emel achik okay..

Since sebenarnya apa yang korang emel tu semua dah update kat blog,

Contoh soalan emel bertalu2 pasal Pointer ke IPTA - Lepasan Matrikulasi telah meningkatkan traffic blog ini, so, i olls harap chuolls rajin2 kan diri untuk mencarik okay... Kalau tak rajin, nah ni link dia yang full >>  Try Rajin Search kat blog Hokay ^_^

pointer-keseluruhan-ke-ipta- PART III Full





Bye chuolllllllsss...

I olls tak mungkin tinggalkan blog ini.. Sedar tak sedar dah 2 tahun..

Maybe tak terlambat lagi to wish 'Happy New Year' ^__^


After beberapa bulan kerja, bawak family datang melawat and pergi skybridge KLCC & Petrosains. 



With my mum <3



Comel tak anak buah kite ? ^_^



Till then, bye. Kita masaih baru taw keje, tak boleh nak buang masa sangaaatt.. Cewwaahh.. 

I olls akan update blog dengan entry2 lagi banyak.. Hope ada yang sudia baca.. K bye (Kali ini bye betul2, hikkkss ) -.-'

2 comments:

  1. mmg comel anak buah tu. mcm saya :3

    http://luvmia97.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. xper...update skali skala pun xper,janji keje rajin2 hehe

    ReplyDelete