Nov 9, 2014

UKM Convocation 42 ~ Jubah Purple AGAIN

Allah.. 

Alhamdulillah. 

Sebab sedar tak sedar dah konvo! Hehe.. 


Inilah marka2 kecik >_<

Sebelum tu, dah bersedia ke tidaaaaaaaaaakkk nak baca entry kite yang paling panjaaaaaaaaaaaanng untuk kali ini? 

Oh ye, rasa macam dah lama tak bukak blog, update entry, padahal baru 3 weeks. Hehe.. 


How should I start erk. . Erm Erm.. 

Nak sedih dulu ke happy dulu??  Pasal time convo (tengah sidang) ada benda paling sedihh terjadiii.. Erm erm... Erm.... Tak payah lah sedih2 kaaannn.. Kita konvo nak happy2 kan.. ^__^


First of all, thanks my FAMILY <3 <3

Of course MAK & ABAH
Kalau tak kerana mereka, tak mungkin aku sambung master (last year), padahal time tu grad degree pon belom. Punya laaaahhh stres time tu.. Member2 lain dok prepare, excited nak konvo, yang kita dok bz ngan kelas la, proposal la, fieldwork bagai laaaaaaaaa -.-'


Oh yaa.. Cakap pasal fieldwork. Itu adalah pengalaman pertama aku dalam kos yang aku pilih ni. Bagi aku, kos ni tough betol! Tak payah kira bapa kali nangis, bapa kali rasa tak larat, bapa kali rasa nak quit, semua lah perasaan time tu ada. Dengan duit tak dak, (biasa la, awai2 masuk, pakai duit sendiri dulu, sementara tunggu penaja. Yang paling tak menyangka buat partime kat guardian. Pastu ada staf perli bila dyorang tanya aku buat ape, cakap masih study kt UKM, dyorang tak percaya. Ingat aku tipu.. Cess.. Haahh.. malas lah nak ingat balik.   Student la lagi nak carik duit.
macam2 lah. Peritttt betul masa awal2 master dulu. Memang sedar tak sedar, dahhhhhh habissssss.. Tak tahan dah sebenarnyaaaa .. (HAHA) Tapiiiiii, alhamdulillah habis dengan jayanya. Hanya Allah yang tahu betapa leganya perasaan bila dah habis semua ini. (mungkin boleh buat ENTRY lain agaknya niii. hehe)

Phd?? 

Oh yaaaa, itu entry lain kali.. Sebab sebab sebab, hah, entahla..
DILEMA lagi sebenarnya.........
Kalau ada rezeki, insyaAllah.
I'll go with the FLOW.......... ~~~~~~~~~





Jom lah tinjau gambar sekitar majlis konvo. Kat atas dah membebel panjang benda lain. Aku dah kata, entry lain, kandungan lain.. Kakakakakakakakaka.. 


(KORANG KENA PAHAM, AKU RINDU GILA NAK BLOGssssssss) -.- 


Family <3 <3 <3 FOREVER!


Mak <3 Abah Always.. Thanks for the support! Alhamdulillah. 

(Budak dua orang pegang bunga, memang selalu interframe bila bergambaq ) -.-'









Depa dua ni sebenaqnya kalut pegang bunga pasai berkenan kat bear tu agaknya ^_^





F.R.I.E.N.D.S as well as F.A.M.I.L.Y ( That I appreciate)



Sunbae! Kili... Mili (eh, tertambah nama pulak) 
 Nak ikooooooooottt awak pllliissssshh. Nak Fly jugakkkk ^___^

Congrates for the next step! :*


Oh! Ini coursemate Fzk dolu2.. Tahniah korang! Gudluck masing2 lepas ni.. Tak tahu nak cakap apa, cheq speechless)  I olls kan pemalu -.-


Oh ya! Ini bff kite. Thanks awak untuk bear yang gedabak! Pastu kengkawan lain tegur, takkan nak bawak masuk bear sebesar itu ke dalam dewan? Huhhuhuhuhu..

Thank You for WAITing me.. Kikikikiki


Teaser (Phuiiiiiiii) :P



Hai. Muka lesu....... Berminyak jugaa? Maybe.. Lullss..


Pedulik? 


(Janji dapat grad) \^^/





Oh! Ini rasanye kenal kot.. Tikussssss namanye! Eh, salah.. Tiqohsssss... Kekekekeke


Unexpected! Thank you lah awak junior, datang.. 

Bagi bear comeyl plak! Kiss :*

next year awak pulak! Counting okhay ^^



Chantek taaaaakk.. Tak nak hantar jubah rasa. Sampai sekarang pon belum hantar lagi.. 
Kekekekekeke





Hikss


Oh! Belum ku lihat lagi kandungannye ape.. Hahahahha Tengok kulit luar saja..

Hah, ini pon ex coursemate kite time degree. Tapi kita kenal die dah lama.. Time sekolah lagi ^^

Oh! Yaa.. Thanks for the flower! 

btw, ALYAA jugaaaaaakk.. Sorry achik xjumpak al.. Dari jauh al datang, maafkan patik al gemoksss! :P

(Kalau tak, boleh ade gambar sekali) hurrrrrmmmmm



T.H.A.N.K.S untuk yang kasik P.R.E.S.E.N.T dan yang menghadirkan diri dengan jayanya. 

Of course family yang sanggup ambik cuti (bagi yang bekerja) I terharu sangat u ollss.. Terima kasih support adikmu yang mengada2, tak dengaq cakap, ketegaq,  comel , ini. -.-




Pemberi2 hadiah di atas.. TQ

Mak & Family

Alyaa gemokss & Adik (shazliana)

Junior Burhan ( Dot dot dot dot)

Pah Pih Pooh (Owner Prettylicious - pi usha cepat tudungss dia lelawa tengok!) *sempat plak pomot :D

Junior Fzk (Iffa)

Dua hadiah ni, lambat sampai ke tangan penerima! Keh keh..

(Sebab tu gambaq depa dua ja kat ataih ni, kreatip member2 aku buat, aku buat jadik 'terpeleot')

Btw tq K.warss dan tiqohhssss ^^




Agak2, ada tak hadiah/present yang masih belom sampai di tangan penerima?

I hope so! Kah kah kah kah kah.. ^___________^








Gambar kat bawah akan muncul di entry lain. TEASER konon! Kah kah~ 

-.-





Ok bye2.. Oh yaa.. Jangan lupa, ada entry bergambar untuk gambar PREKONVO !

Updates SOON ! 


Thank you for reading this entry

<3 <3 <3

3 comments:

  1. wahhh.bestnya da convo...eca ada 2sem lagi..lamanya nak habis.

    ReplyDelete
  2. Tumpang tnya klaw ukm nie kena msuk pkai matrik ja eh ? Lepasan spm bole x ?

    ReplyDelete
  3. Salam singgah, hmm..inilah kehidupan. Teruskan menuntut ilmu hingga ke akhir hayat...
    terjah sini: http://studioous.blogspot.com/2015/01/sponsor-1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt.html , Nak join pun boleh...

    ReplyDelete