Apr 24, 2014

Lab

Hallo! Bulan ni Semangat nak update banyak entry sebab rasa banyak nak kongsi.. By the way, sekarang tengah ambil mood nak proses data dan nak buat tesis (writing). Ya Allah! Kuatkanlah Semangat hambamu ini Ya Allah..
So, Disebabkan nak ambil semangat Itu, maka aku willing to help my friends.. Bcoz they helped me a lots!
Actually, aku pon kena buat lab, but then, my supervisor told me (for the 2nd time) no need.. So I just prepare if  after this I meet him, he ask me to do lab -_-
Best sebenarnya buat lab.. Yang tak best proses data dan buat penulisan, sebab tu Kena mengadap laptop.. (Tak best pasal Nanti aku lagha tengok runningman laa, butik2 online laa).. Cis cheesecake sungguh.. Hemoih! Haha.. Ok, til then, InsyaAllah I'l try my best!

Jom tinjau kerja di lab!
















Selfie time! 




No comments:

Post a Comment