Jan 25, 2013

Jemputan Program Hijab Gaya Hidupku



 Awal pagi yang begitu sunyi. Terdetik hati aku nak bukak emel yahoo yang dah tak bukak berapa lama. You know what? I ollss ada nak bgtaw satu event ni. Khas untuk wanita. Lelaki pun dijemput hadir kalau berminat. Lupa aku nak bgtaw, yang aku ni suka join program. Aku pun suka daftar macam-macam aktiviti. Kadang2 tak berkesempatan nak join kalau melibatkan kelas dan pertindihan dengan program lain. Sedih wo kalau jadik camni. Nak2 final year skunk ni. Lagi banyak kekangan. Padahal boleh je nak bahagi masa dengan baik. Kan ke dulu time 1st year aku ambil subjek Time Management. BI sangat! Hemoih plak aku. Hiii.. Pengurusan Masa lah. Hehe. Lecturer tu Nama Dr. Zarina. Sangat Baik. Yang paling best pernah belanja aku makan. Hah. Tak caya? tak caya sudahhh.. =P
Aku pon tak sure dia masih ingat kt aku lagi ke tak? Kelas 1 semester je. Dia banyak student. So selalunya student yang akan ingat lecturer. Kalau lecturer dapat ingat student tu, ampa suma kena berbangga tau. Hiew hiew. poyos lak aku ~
 So, kali ini aku harap aku dapat join program sukarelawan / kemasyarakatan yang sesuai dengan jiwa aku. Again and again. Serius tak bosan bagi sesiapa yang jiwa dia lebih kurang sama macam aku.
 Okeyss.. Back to the main programme. Event yang aku cakap ni, best! Korang tak caya? Jom tengok detail program.



Ni yang aku dapat dari emel. Khas untuk korang semua.



Malas la nak karang panjang2, apa kata, korang tengok sendiri yer. Hik hik. Yang penting tiada bayaran dikenakan. Mohon ajak kawan2 dan share yer.. :)
Ni la details dia. Sumber dari emel IMWU



Pesanan dari Bufy : Join bagi yang berkesempatan. Mesti menarik kan program nih. Semoga beroleh manfaat yer u olllss.. 10s :)





2 comments:

  1. amboi noks....klu i single mingle..nak jugak join ;)

    ReplyDelete