Jan 18, 2013

Kenapa Bufy?

Hai all. i'm newbie.. Hohohh.. macam pandai sangat. Hehe. 1st, kenapa bufy? kenapa bukan milo, vico, ovaltine, dido, mesyo. Haha. Just to remeber my cat. My cat's name is bufy.. (bunyinya bafi). jangan salah sebut plak. kang penumbuk makan dia. Haha..Macam besaq sangat nak tumbuk? =P
Kenapa aku tak eja gini, buffy? Suka hati aku laa.. Haha. Kenapa aku nak wat blog ni?
1. Aku suka menulis berceloteh. Hehe
2. Malas la nk update kat fb selalu. Mesti orang meluat. =P
3. Aku teringin nak belajar sumtim kt blog ni disamping tambah ilmu yg bermanfaat =)
4. Boleh jadik macam diari aku. Dulu kecik2 bawah 19 tahun rajin tulis diari -_-

5. Korang fill in the blank lah sendiri, aku ni macammana =D

Ok. Nama saya Hidayah Alias. Kawan2 panggil achik. Dan some people panggil nama fb aku bufy achik . Pon bolleyyhhh laa.. Aku ok ja. Janji aku suka. haha. Sekarang tiggal kat Bangi. Belajar kat UKM. Final year tahun ni insyaAllah. Berbaki lagi 1/2 sem (termasuk latihan industri). Ohhh~ xsabarnya nak grad u olllsss ! hehe

                                           Ni la bufy kucing ksayanganku. Tapi da xdek :(
                         
itu je kot pasal aku. Bukan best pon nak tahu pasal aku ni.. hihi.. Aku lebih suka citer pasal orang lain. Haha. kan best kalau orang lain laaa yang citer pasal aku. (bajet retis sgt ! ) Hahahahhahahahaha...

2 comments:

  1. Lorh!!! asl nama ang kucing ka achik??? Ingtkan buffalo..heheee..

    ReplyDelete
  2. Tu la k.was.. Rmai persoal kenapa bufy?
    Skunk da tao kn.. I luv my cat very much.. So much.. Jiwang ^..^

    ReplyDelete