Jan 22, 2013

Honda Ex Berjasa !




Sedih rasa mengenangkan kereta 1st yg aku bwk ke ukm time 2nd year dulu dah xdek. Baru jual penghujung tahun lepas (ak dah 3rd year kt UKM). Time 1st bawak, suma kawan2 aku excited ! Ye laa.. bley la bwk depa jalan2.. huhuhhhh.. Walaupun aku rasa keta aku la yg pling buruk cat dia.. Seyes wey.. Tak tipu. berkat kesabaran aku (Konon), saja la ckp kt abah aku. "Bah, kt UKM keta honda Ex yg paling buruk, keta dayah la, pasai cat dia. Abah senyum terkekek-kekek ketawa, Kurap noh.. Haha.. Aku pon gelak. "Okey, amek bawak balik mai, bagi bangcik cat. Serius hampa tak kan kecewa. Memang keta aku fafa fifi fuyyo lah!~ Perhh.. Mang terbaek ~ Nak bukti, ok ! Tapi gambaq terbaru ada la.. Gambaq b4 (kaler kelabu taik anjing) tak dak. Tapi anda boleh bertanya kepada responden2 berikut yang tahu sebelum dan selepas kereta aku di cat ~

Haha. Rasa2nya cukup kot 4 responden. Lau tak caya jugak, sudah laa.. Yg. penting lbey 10 org ckp transformasi keta aku cantik !~

Mempersembahkan .........





Berminat. pertanyaan lanjut tentang jenis kaler cantik gini, sila
ke link ini https://www.facebook.com/k.mitsubishi

Merah cabai. Cantik menarik tertarik tak? Ingat senang ke bro/sis
nak wat kaler gini? hik hik hik
(Over macam aku yang wat)

3 comments:

  1. lepas ni tlg promote pulut kacau merah jambu plak...nak wat bisnes....huhuhuuh ;)

    ReplyDelete
  2. Bleyh jaa.. InsyaAllah.. U jgn lupa support i ollss gak

    ReplyDelete
  3. Nama aku ade jugak.. femes kejp..hahaa

    ReplyDelete