Mar 29, 2015

Bella Ammara Bangi

Allah!  Dengar je bella ammara bukak kat bangi, terus excitedddd ya u ollss..

Aku tak pernah beli jubah dia yang hottsss tuuu.. Tapi kali ni, hati terdetik, (padahal, sebab gaji dh masuk, haha) plus bangi kan sesuai dengan jiwa aku.. Almost 5 years kottt dok sana.. Warhhh.. Rinduuuuuuu..  Okay..

Sesuai plak dengan kedatangan my mum & family, terus aku dengan lajunya ajak mak aku.. Hikkss..

Grand opening 28/3/15.. Tapi tarikh tu, aku bawak family datang klcc.. Huuuu..

Keesokan harinye,, (smlm tu aku dah ajak mak aku)

Mak pon semangat kejut aku pagi2..

So, alhamdulillah dapat grab 2 jubah.. Hiksss.. Thanks lah bella ammara buat grand opening extended.. Sebab sebelum ni, nak beli fikir 2-3 x.. Sekarang first time dapat grab jubah mampu milik! Cheq suka.. Puas hati cheq..

Oh ya. Salah satu cara untuk kawal stres bagi perempuan adalah shopping!

Sebenarnya aku takde niat nak beli. Pon.. Tapi bila dah alang2 cuti, plus sale yang Bella ammara buat rasanya tak pernah sale gila cemni,, lalu tanpa membuang masa,, menapak lah pergi..

Happy!  Mak grab 2 helai, aku pon :'))

Happy!  Alhamdulillah rezeki!!

Best tengok ramai usahawan melayu berjaya sekarang!!  Rasa inspired sangat diorang..

Tahniah Bella Ammara.. Aku susah nak jatuh cinta pada butik2 ni.. Tapi dah kalau hari2 dok update banyak kat timeline ig, tergugat jugakkkkk!!! Ohhh tidak..

So, rewards bulan ni jubah bella ammara.. Next month ape yerrrrr??  :P


Ni lah yg sempat grab 

Online Sale plakkkk \^^/

Selekeh sangat masa pergi niii -.-'

1 comment:

  1. Patut la sabtu lepas ramai je kat situ..x silap sama dgn opening butik pen merah.com

    ReplyDelete