Mar 21, 2015

Dugaan VS motivasi

Hai hai hai!

I'm not change, but I grew up..

Arghhh. Apa aku merepek nihh.. Just want to say, something happens..

Apa yg dirancang tak semestinya akan berlaku.. A lot of things happen to me TODAY!

A lotttssss..  I hope I can endure it. .
Dari hal kerja, sampailah ke personal matters! Kadang2 fikir takde sape pedulik.. Rupanya aku lupa, aku masih ada Allah.. :') :') :')

Of course,, baca quran. . Kdg2 rasa diri terhina sgt, bila susah, sedih, baru baca quran. Tak sekerap macam dulu time belajaq.. Hurmm..

Time belajaq ramai kwn2 kita observe, pandai carik kwn yg ok, alhamdulillah, yang penting pandai bawak diri.. Even kalau dia xtegoq

'wey, apasai hang xbaca quran? '

Tapi bila kita dah tengok dia baca, xperlu susah2, kita sendiri akan baca' sebab tu peers influence no sangat penting..

So, instead of Baca quran /tafsir I will read a motivation books.. Buku yg memberi inspired macam diagnosis,  diagnosis 2, dan buku lawak pintar dan deep catatan mathluthfi!!  -_-

So, anyone want to suggest books for me?  Please share :) :)

Drop your comments below. Hikkss..

Seriussss rindu gilaaaa nak blogssss.. Sekarang dah kerja xtau nak manage camna. . Balik keja, penat, tidoq.. Rutin sama ja.. Cuti kemas rumah (rajin laah sgt).. Hahahaha..

One more

Bosan lah life single ni #eh

K bai... Munasarawak diri ya u ollsss!!  Till then,,

- hemoih -

-.-'

No comments:

Post a Comment