Sep 8, 2014

Susu HL sedap ke

Just wanna know anyone doesn't like milk??
So, bila korang tak suka, mesti lah korang tak minum kan? Tapi, macammana nak tulang yang sihat kan? Bukan tulang saja. Kira hilanglah part nak calcium tuh.
Instead korang makan calci-yum tuhh -.-'

Tu bukan untuk kanak2 nak meningkat umor ke? Hahah.. Apa2 je lah.. Yang pasti aku nak suggest untuk korang yang tak minum, or tak berapa suka nak minum susu, minumlah susu High Low ni. Sebab rasa die, Perhh! 


Sedap macam tak minum susu. Tak rasa susu sangatlah ..
Bagi korang yang memang tak minum susu, boleh cuba yang perasa coklat dulu.. Sedappp ooo...
Bagi yang boleh minum susu, and tak rasa loya bila minum, bolehlah minum yang original B-)
K, bye, selamat minum susu.. Supaya nanti umo baru nak masuk 25 tahun, tulang dah macam umur 40 tahun.. Tak nak lah Cemtu -.-


2 comments:

  1. akak pun suka minum susu :-)
    ehh itu pun nk cakap kat org ke heeheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala akak.. Achik xsuka minum susu.. Hehe.. Tapi susu HL Ni nasib sedap Dan tak rasa cem pure susu sangat... Hikss

      Delete