Aug 21, 2013

Women and Pictures cannot SEPARATE!


Hi semua! Lama kan tak update blog? Ye la, kalau entry bulan ini baru 1, kira lama lah.. Hik Hok >.< Aku cuma nak bagitau dah habis presentation untuk Latihan Industri (LI). Hoho. Memang kalau habis presentation ni, perasaan dia akan rasa LEGA habis! Kan.. Pastu nak nak plak tinggal lagi 2 minggu je lagi nak LI. Yeahhh.. Happy2 jugak, tapi still rasa sedih pasal praktikal kar Planetarium Negara nih tersangatlah best! Banyak pengalaman yang dapat dikutip. Ye la, praktikal kat mana pon banyak pengalaman, tapi kat Planetarium ni, macam sesuai dengan aku plak. Kih kih kih. Dulu cita2 nak jadik cikgu, rasa macam tak dapat je, tapi still dapat buat kerja yang ada kena- mengena. Hiks hiks. Kat Planetarium Negara, aku bekerja di Agensi Angkasa Negara atau well known as ANGKASA or in English National Space Agency. Hehe. Bahagian aku dan rakan-rakan LI lain di Bahagian Pendidikan Angkasa. Banyak tau aktiviti. Bayangkan minggu pertama masuk pon dah dapat cerap planet. Planet apa? Tengoklah entry lama dan lapuk INI.


Berdasarkan entry, aku rasa tak payah cakap banyak lah kan.. Tapi aku ni memang akan suka merapu-meraban. Based on the Fact okayss.. >..<


Perempuan dan Gambar tak dapat DIPISAHKAN? Berdasarkan beberapa orang responden dari pelbagai peringkat umur, rata-ratanya mengatakan perempuan ni suka sangat bergambar! Baik lelaki mahupun perempuan, rata-ratanya mengakui hal ini dan tiada jawapan TIDAK untuk TIDAK BERGAMBAR. Haha.  Of course!

Picture Speaks Rather Than Words.. Haha. Memandai plak aku nak tukaq nohhh.. Huhu..


Each PICTURE has OWN Story :)











Komawo coursemate for make my Practical More Cheerful .. Mihihihihihi.. :)


p/s : Coz I included as a woman, that's why I and pictures can't be separate! >.<

2 comments:

  1. hamboi achik.. over shangat!!!! hahahaaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. sape hover nyer hkak wash? kih kih.. not ONLY me.. mihihihi.. >..<

      Delete