Sep 27, 2013

Sibu K.A.M.I tiba!! :')

Sibu? Kenapa sibu? Why? Why? Ada ape je kat sibu? Ouch.. Jangan ditanya soalan itu kerna kami juga tidak tahu.. Keh keh keh -_-
Tujuan dtg sibu sbnarnya nak datang kenduri umah kawan.. Ohsem tau kawan nii.. Shantek.. Siap sedia tempat tinggal lagi tuk kitorang..Hehe.. Of course lah kita kan jadi flower girl die.. Hihi..
Kalau nak tanya tempat jalan area sibu ni, kata orang sini takde ape sangat.. Tapi kalau nak dapat kek lapis ori yang dibuat sendiri terbaik dari Sarawak, itu ada.. Yang kelakar hari 1st day dah sampai airport Sibu, alkisahnya naik la teksi yang disarankan member kitorang (yang nak kawin), nama uncle siu hwa..
Kami  : Dekat Sibu ni ada ape ye uncle?
Uncle : Tak ada apa.
Kami  : Ohh.. Nak carik kek lapis ke, tempat best kat Sibu ke?
Uncle : Tak ada.. Memang tak ada..
Kami  : Uncle Orang mane ye?
Uncle : Sibu....
Kami  : ( Terdiam, speechless :3 )
Sangat kelakar jawapan uncle tu. Kitorang terus tak tanya apa dah sampailah umah kawan kitorang.. :P
Nak tahu tak majlis persandingan K. Farah dan kami jalan mana je kat Sibu ni? Next entry ye.. >___<

Sebelum berangkat ke Sibu >_<




Majlis Nikah Kak Faghah >.<

Ni semua keje pengantin perempuan. Kreatif betul. Buat gini majlis saya bley? Wakakaka >..<






First time makan Laksa Sarawak! Sedap gila! Serius.. 

Makan dan tambah lagi, dan tambah lagi :)


<3 Sibu 

No comments:

Post a Comment